Begin op tijd met gehoorbescherming

Doof worden is een schrikbeeld waaraan de meeste mensen liever niet willen denken. Toch kan verslechtering van het gehoor sluipenderwijs optreden. Je merkt er dus niets van. Wie dit wil voorkomen, doet er verstandig aan om op tijd gehoorbescherming aan te schaffen.

Wij ontwikkelen en produceren speciale oordoppen die zorgen voor maximale gehoorbescherming zonder kwaliteit verlies van het geluid dat u horen wilt.

Comfortabele gehoorbescherming

U kunt bij ons terecht voor gehoorbescherming die niet alleen het lawaai tegenhoudt, maar die ook nog eens heel prettig zit. U hebt de keuze uit oordoppen voor bij een concert, voor op de motor of voor in een werkomgeving met veel geluidsoverlast.

Onze oordoppen bieden u gehoorbescherming, terwijl u deel kunt blijven nemen aan waar u mee bezig bent, een gesprek, uw werk of het luisteren naar een concert etc.

Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van medische benodigdheden. Deze kennis kunt u terug vinden in onze gehoorbescherming. De Oordoppen zijn gemaakt van zacht materiaal en zijn voorzien van een speciaal akoestische filter. Deze combinatie zocht voor een perfect werkende en comfortabel aanvoelende gehoorbescherming.

Informatie over onze gehoorbescherming

Wanneer u onze gehoorbescherming aanschaft wordt deze geleverd met enkele handige accessoires, zoals een compacte verpakking, een draagkoord en een schoonmaakpennetje.

Wenst u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met een van onze vriendelijke deskundige medewerkers. Wij helpen u graag verder.

Comed-Noise-Stop MUSIC & EVENTS
Comed-Noise-Stop Gehoorbescherming
MUSIC & EVENTS

Duurzame universele gehoorbeschermers met akoestisch filter voor Muziekconcerten en Events met lawaai. Zit door het korte model onopvallend en comfortabel in het oor.

Meer informatie over music oordoppen

Comed-Noise-Stop INDUSTRY
Comed-Noise-Stop Gehoorbescherming
INDUSTRY

Duurzame universele gehoor- bescherming met akoestisch filter voor industriŽle werkzaam- heden. Door het lange model bijzonder prettig in- en uit het oor te nemen tijdens werkzaam-heden. Het meegeleverde draagkoord voorkomt verlies van de gehoorbeschermers.

Meer informatie over industry oordoppen

Comed-Noise-Stop MOTOR
Comed-Noise-Stop Gehoorbescherming
MOTOR

Duurzame universele gehoorbeschermer met akoestisch filter om windruis op motor te reduceren. Past door het korte model goed onder de helm en zit comfortabel.

Meer informatie over motor oordoppen


Contact

Alle velden zijn verplicht.

Man / Vrouw
Voorletter(s)
Naam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon (overdag)
E-mail
Vraag / opmerking
 
 
Certificaten


Goedkoopste oordoppen | Gehoorbescherming

Dicomed BV | Dokter Stolteweg 27 | 8025 AV Zwolle | Nederland | info@dicomed.nl | Sitemap

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld